FINVERS d.o.o. za poslovno i financijsko savjetovanje svojim klijentima može ponuditi usluge poslovnog, računovodstvenog, poreznog i financijskog savjetovanja, utemeljenog na stručnom znanju i poslovnom iskustvu u domaćem i međunarodnom okruženju

Vjerujemo da se znanje, iskustvo i ideje te usmjerenost na potrebe naših klijenata uklapaju u Vašu poslovnu viziju te se nadamo da ćete u FINVERS-u prepoznati pouzdanog partnera u ostvarivanju Vaših ciljeva.

Naše savjetodavne usluge možemo ponuditi na hrvatskom i engleskom jeziku.

Mario Veršić – osnivač trgovačkog društva FINVERS d.o.o. i član uprave

Ovlašteni eksterni i interni revizor, ovlašteni procjenitelj ekonomske vrijednosti trgovačkih društava i konzultant s radnim iskustvom koje je započelo od 2006. godine u jednom od Big-4 revizorsko – konzultantskih društva te u lokalnim društvima za reviziju, računovodstvo i poslovno savjetovanje.

Osim računovodstvenog, financijskog i poreznog savjetovanja, Mario ima značajno iskustvo u poslovima financijskih i poreznih dubinskih snimanja (due diligence angažmani) koje je pružao i za kupce i za prodavatelje trgovačkih društava, usluge procjena vrijednosti (valuacije) trgovačkih društava, eksternalizirane (outsourcing) usluge financijskog kontrolinga za potrebe unaprjeđenja poslovnog izvještavanja prema ključnom rukovodstvu i/ili vlasnicima trgovačkih društava iz različitih industrija (uslužne djelatnosti, trgovina u veleprodaji i maloprodaji, proizvodnja, poslovanje zasnovano na nekretninama, turistički sektor i slično) te usluge savjetodavne pomoći pri implementaciji Business Intelligence (BI) alata.

U svojstvu mentora iz područja financija, računovodstva i poreza angažiran je u Startup inkubatoru Rijeka te povremeno u svojstvu gostujućeg predavača drži predavanja iz područja računovodstva, financija i poreza na Visokim poslovnim školama.

Mario je član međunarodne mreže poreznih savjetnika čija je uska specijalnost specifičnost oporezivanja usluga u turizmu (tour operatori, putničke/turističke agencije, hotelijeri, autobusni prijevoznici i slično).

Poslovno, financijsko ili računovodstveno savjetovanje

FINVERS d.o.o. za poslovno i financijsko savjetovanje

Sjedište društva: Murini 7b, 51000 – Rijeka, Republika Hrvatska

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci 

Matični broj (MB): 02897555

Matični broj subjekta (MBS): 040287650

Osobni identifikacijski broj (OIB): 18789726097

Transakcijski račun za redovno poslovanje vodi se kod Erste & Steiermärkische bank d.d.

IBAN: HR3824020061100630893

Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti

Odgovorna osoba: Mario Veršić, član uprave