Naš tim stručnjaka ističe se specifičnim znanjem i bogatim radnim iskustvom u financijama, računovodstvu i poreznom savjetovanju, stečenim kroz angažman u uglednim Big-4 tvrtkama, kao i u vodećim lokalnim revizorskim, računovodstvenim i konzultantskim društvima.

Koristeći našu široku mrežu poslovnih partnera, našim klijentima nudimo sveobuhvatne usluge iz područja financijskog i poreznog savjetovanja, eksternalizirane računovodstvene i usluge obračuna plaća, suradnju s odvjetničkim društvima te stratešku podršku u provedbi procesa digitalizacije ključnih poslovnih procesa. Na ovaj način osigurali smo našim klijentima sveobuhvatnu savjetodavnu podršku.

Naše usluge namijenjene su malim i srednjim poduzećima koja posluju ili planiraju poslovati u Republici Hrvatskoj, bez obzira na njihovu tuzemnu ili inozemnu vlasničku strukturu.

Našim klijentima pružamo savjetodavne usluge koje im olakšavaju provođenje upravljanja poslovanjem koje je  usmjereno na učinkovito donošenje odluka, financijsko upravljanje, poreznu usklađenost i optimizaciju, bržu i transparentniju komunikaciju sa svim bitnim unutarnjim i vanjskim dionicima. 

Kroz kulturu našeg društva promičemo integritet, znanje, etičnost, profesionalnost i transparentnost, a u poslovanju s našim klijentima orijentirani smo na stvaranje dugoročnih partnerskih odnosa koji su  utemeljeni na povjerenju, etičnom poslovanju i promicanju izvrsnosti u kvaliteti usluga koje im pružamo.

Na ovoj web stranici možete detaljnije istražiti dio usluga koje nudimo i potičemo vas da nas kontaktirate za daljnje upite ili savjetodavnu pomoć.

 

Poslovno, financijsko ili računovodstveno savjetovanje

Naša misija i vizija

Profesionalnost i
kvaliteta usluge
Pružati usluge poslovnog, računovodstvenog i financijskog savjetovanja profesionalno i
kvalitetno.
Etično poslovanje
Razvijati dugoročan partnerski odnos s našim klijentima, a koji je zasnovan na povjerenju i etičnom poslovanju.
Upravljanje promjenama
Prilagođavati se stalnim promjenama u okruženju i promicati izvrsnost u pružanju usluga iz područja kojima se naše društvo bavi.

Kontakt